Dit zijn de beste restaurants van Den Haag (2024)

Oh oh Den Haag! Met mooie en uitgestrekte stranden in de buurt heeft deze stad wel heel veel ingrediënten om geluk te vinden. De restaurants in Den Haag doen daar nog een schep bovenop. Waar moet je gegeten hebben in Den Haag? Van een Scandinavisch pareltje tot het beste tapas restaurant van Den Haag. Wat je ook zoekt, hier ga je het vinden. De beste restaurants van Den Haag op een rij.

Wat te doen in Den Haag? 7 verrassende tips van JAN >

Restaurants Den Haag

1/ Walter Benedict

Van ontbijt tot diner: alles is op en top geregeld in deze hippe hotspot; het eten bij Walter Benedict is écht heel goed, het interieur is on point, en de bediening is ook nog eens aardig!

Walter Benedict, Denneweg 69A, Den Haag

2/ Cafe Franklin

Bij Franklin is lekker eten niet ingewikkeld. Op de kaart staan zo'n beetje alle wereldse klassiekers, van een halve kip tot pasta vongole. De houtskoolbarbecue speelt een grote rol. En dit beste restaurant van Den Haag zit altijd stampvol. Vinden we niet heel gek.

Cafe Franklin, Valkenbosplein 24, Den Haag

3/ Hortus

Voor de lekkerste vegan gerechten wil je aanschuiven bij Hortus. Het bijzondere eten, inclusief de geweldige desserts, gecombineerd met het adembenemende pand maken van dit vegan restaurant in Den Haag centrum een van de fijnste hotspots.

Hortus, Anna Palouwnaplein 3, Den Haag

4/ Vincenzo’s Gabri

Op zoek naar een bijzonder Italiaans restaurant in Den Haag? De eigenaren van Vincenzo's kun je kennen van hun traditionele pizza's, maar ze willen zich in hun nieuwe zaak Gabri graag focussen op andere Italiaanse klassiekers zoals burrata, risotto en polenta. De pasta pappardelle met kalfsstoof is een absolute winnaar. Perfect al dente, en rijk gevuld.

Vincenzo's, Tasmanstraat 129, Den Haag

5/ Bøg

Nog een favoriet in de Prinsenstraat is dit Scandinavische pareltje. De New Nordic Cuisine die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit wint, is met de bijzondere bereidingswijzen van fermenteren, roken en pekelen absoluut het proberen waard. Hier eet je écht eens wat anders, en met daarnaast het loeistrakke Scandinavische design waan je je werkelijk even in Denemarken of Zweden.

Bøg, Prinsestraat 130, Den Haag

Ook interessant: Dit zijn de leukste en zonnigste terrassen van Den Haag >

6/ Wicked Wines

Of je nu wilt neerstrijken bij een Chinees restaurant in Den Haag of een Indiaas restaurant in Den Haag zoekt: bij Wicked Wines kan het allemaal even goed. Het eten is een fushion van verschillende keukens. En als klapper op de vuurpijl hebben ze een speciale Gin&Tonic-kaart die dit leuke restaurant in Den Haag sowieso al een bezoekje waard maakt.

Wicked Wines, Bazarstraat 42, Den Haag

7/ Knossos

Knossos is misschien wel het beste Griekse restaurant van Den Haag. Van de geweldige opgemaakte gerechten tot het coole interieur. Eén ding is zeker: authentiek Grieks eten bij Knossos blijft je nog lang bij. En hoewel het van oorsprong geen vegetarisch restaurant is, kunnen vegetariërs in Den Haag hier absoluut terecht voor de lekkerste verse groentegerechten.

Knossos, Kerkplein 1, Den Haag

8/ MaMa Kelly

MaMa Kelly: all about goed, simpel en eerlijk eten in een geweldig interieur. Je kunt hier terecht voor zowel je eerste koffie als je laatste co*cktail. De mannen achter MaMa Kelly zijn trots op hun vooral niet ingewikkelde menukaart waar kip en kreeft een grote rol in spelen. En wat de desserts betreft: de cheesecake heeft een geweldige reputatie.

MaMa Kelly, Saturnusstraat 100, Den Haag

9/ Oker

Bij dit restaurant eet je gevarieerde hapjes die niet al te groot worden uitgeserveerd waardoor je lekker veel kunt proberen en sharen met je tafelgenoten. Wat dacht je van een Thaise kokos-limoensoep met shii-take? Hoef je niet voor naar een Thais restaurant in Den Haag.

Oker, Denneweg 71, Den Haag

10/ Oni

Voor the best sushi in town ga je naar Oni! Al jaren favoriet en het fijne is dat het eten nimmer teleurstelt. Een must is de Sint Jacobschelp, de gedachte alleen al doet mij watertanden en de telefoon willen oppakken om te reserveren... Kortom: hét Japanse restaurant van Den Haag.

Oni, Prinsenstraat 35, Den Haag

11/ Cantina Queru

Spaanse tapas en traditionele Mexicaanse gerechten komen samen bij dit Mexicaanse restaurant in Den Haag. Van jalapeño bitterballen (!) tot een ceviche met zeebaars. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gefrituurde octopus. Deze vers bereide gerechten wil je gewoon met elkaar delen. Zin in een alcoholische versnapering? Ga dan voor de Michelada: een Mexicaanse co*cktail met bier, limoensap en chilipepers.

Cantina Queru, Prinsestraat 30, Den Haag

12 / Laila

Ons lijstje met beste restaurants moeten we wel afsluiten met een Turks restaurant in Den Haag. Want als je ergens goed Turks kunt eten, dan is het wel in de stad achter de duinen. Of nou ja, heel dichtbij de duinen. JAN tipt Laila, aan het strand van Scheveningen. Van de lekkerste mezze tot traditionele Turkse desserts. Bij Laila vind je het allemaal.

Laila, Badhuisweg 1, Den Haag

Dit zijn de beste restaurants van Den Haag (2024)
Top Articles
Hots Mother’s Day Low Pitch Harrison Ford Hits Six Words Of Character Bob The Builder Christmas Street Report With Shows Fun Blue Bowl From Tots Four Tabs Fun World Orchestraing Kleinhans Buffalo Vation Amici Dinner Ristorante The Alpha Baa Baa Twinkle
Discover More in Quentin Tarantino on Flipboard
11 beste sites voor Word-labelsjablonen (2024) [GRATIS]
Sdn Md 2023-2024
Tyler Sis 360 Louisiana Mo
Tmf Saul's Investing Discussions
Jazmen Jafar Linkedin
Cumberland Maryland Craigslist
Routing Number 041203824
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
Nieuwe en jong gebruikte campers
Savage X Fenty Wiki
Full Range 10 Bar Selection Box
Charmeck Arrest Inquiry
Rainfall Map Oklahoma
Dexter Gomovies
Mineral Wells Independent School District
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Simpsons Tapped Out Road To Riches
Po Box 35691 Canton Oh
Obsidian Guard's Cutlass
Ahn Waterworks Urgent Care
Tyrone Unblocked Games Bitlife
Sunset Time November 5 2022
Www.paystubportal.com/7-11 Login
What Individuals Need to Know When Raising Money for a Charitable Cause
Meridian Owners Forum
Beaufort 72 Hour
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Keshi with Mac Ayres and Starfall (Rescheduled from 11/1/2024) (POSTPONED) Tickets Thu, Nov 1, 2029 8:00 pm at Pechanga Arena - San Diego in San Diego, CA
Askhistorians Book List
49S Results Coral
Palmadise Rv Lot
Σινεμά - Τι Ταινίες Παίζουν οι Κινηματογράφοι Σήμερα - Πρόγραμμα 2024 | iathens.gr
Muma Eric Rice San Mateo
Agematch Com Member Login
Wildfangs Springfield
The 38 Best Restaurants in Montreal
Skyrim:Elder Knowledge - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)
Joey Gentile Lpsg
Armageddon Time Showtimes Near Cmx Daytona 12
Gasoline Prices At Sam's Club
Kb Home The Overlook At Medio Creek
Craigslist Central Il
844 386 9815
RubberDucks Front Office
Rocket League Tracker: A useful tool for every player
Random Warzone 2 Loadout Generator
Mike De Beer Twitter
Aspen.sprout Forum
Bob Wright Yukon Accident
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6138

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.